Visie van Webfanatic Webdesign.

 

Webfanatic Webdesign staat voor uniek vormgegeven websites die Bruikbaar, Gebruiksvriendelijk en Vindbaar zijn.
Deze kernwaarden staan centraal in al onze projecten. Om dit te bereiken passen we de nieuwste technieken toe, maar gebruiken zo min mogelijk code. Hoe 'slanker' een webpagina is, hoe beter.

Bruikbaar

"In de beperking toont zich de meester."
Wij maken designs met een uitstraling die past bij uw bedrijf. Stijlvol en opvallend, maar niet overdadig. Bij onze ontwerpen stellen we voortdurend de bezoeker centraal. Wat wil de bezoeker zien, hoe vindt hij zijn weg op de site, hoe maken we het de bezoeker zo simpel mogelijk? Pas daarna komt het design om de hoek kijken. Wij denken in eerste instantie niet als designer, maar als bezoeker. Het resultaat: een website die niet alleen mooi is, maar ook zeer bruikbaar.

Gebruiksvriendelijk

De bezoeker van een website wil snel de informatie vinden waar hij naar zoekt. Wij maken websites die precies dat bieden. Niet tien keer klikken en dan nog niet de juiste informatie vinden. Voordat we beginnen met het design denken we grondig na over de navigatiestructuur. Zodat een bezoeker snel z'n weg vindt. Een belangrijke - en vaak onderschatte - kant van website design. Bij de websites van Webfanatic Webdesign is de bezoeker nooit meer dan één of twee kliks verwijderd van de informatie die hij zoekt.

Vindbaarheid

Veel websites zijn net zo moeilijk te vinden als een speld in een hooiberg. Dat is jammer, want u wilt toch dat uw website bekeken wordt? Webfanatic Webdesign optimaliseert uw site voor de zoekmachines. U bepaalt welke steekwoorden belangrijk zijn; wij zorgen ervoor dat uw site op die woorden hoog scoort in de zoekmachines. Daarmee trekt u bezoekers naar uw site.