Werkwijze van Webfanatic Webdesign.

 

Webfanatic Webdesign maakt heldere afspraken met u over de werkzaamheden voor uw website en de oplevering daarvan.
Afspraken worden schriftelijk vastgelegd en het traject verloopt in fases. Dat is voor u en voor ons duidelijk. U kunt altijd een persoonlijke afspraak met ons maken, maar in principe kan de hele website worden opgebouwd door communicatie via e-mail of telefoon.

Inventarisatie

Allereerst inventariseren we uiteraard uw wensen. U verzorgt de aanlevering van teksten, foto's, en logo's. Webfanatic Webdesign kan dit ook voor u doen. Brochures of ander materiaal kunnen door ons gescand worden.
Op basis van de projectbeschrijving krijgt u een offerte en een contract. Bij ondertekening van het contract doet u een aanbetaling van 20% van het overeengekomen bedrag.

Ontwerp

Daarna begint Webfanatic Webdesign met het ontwerp. We zijn daarbij afhankelijk van de snelheid waarmee u teksten, foto's e.d. aanlevert. Hoe sneller u ons voorziet van informatie, hoe eerder de website gereed is.
We betrekken u nauw bij het hele proces. Op basis van uw wensen maken we maximaal twee schetsontwerpen, waaruit u kunt kiezen. Als u akkoord gaat met onze schets gaan we verder en kunt u de voortgang online volgen. Wij geven u een link naar de website in opbouw. Uw opmerkingen en/of aanvullingen nemen we mee in de verdere ontwikkeling.

Oplevering

Na voltooiing van het ontwerp vragen we u om een eindoordeel. Dat kan telefonisch of per e-mail. Als u tevreden bent met het resultaat, sturen wij u een factuur voor de resterende 80% van het overeengekomen bedrag. Na betaling hiervan wordt de site op uw eigen serverruimte geplaatst.
Als u nog geen domeinnaam of hostingprovider hebt, kan Webfanatic Webdesign dit voor u verzorgen. Onze hosting partner is Byte, een uitstekende hoster voor een prima prijs (vanaf € 5,95 per maand). De kosten voor het registreren van een domeinnaam en de hosting betaalt u aan Byte.

Nazorg

Uiteraard willen we ook na de oplevering graag weten of u tevreden bent met uw website. Daarom nemen we na een aantal weken contact met u op om uw website te evalueren. Goede websites worden geregeld ververst. U kunt Webfanatic Webdesign inhuren om regelmatig onderhoud te plegen aan uw site.